ماهی قزل آلا(300 گرمی) 3 عدد(ماهی قزل آلا بهترین سایزش همینه اگر بزرگ باشه خوب در نمی آد)
آب نارنج 4/1 پیمانه
نمک به میزان دلخواه(اگه یه کم خوش نمک باشه بهتره)
دارچین 1 ق چ
فلفل سیاه 2/1 ق چ
پودر سیر 2/1 ق چ
پیاز 1 عدد
زعفران آب کرده 2 ق غ



کمی روغن در ماهی تاوه ریختم ماهی رو سرو ته در ماهی تاوه چیدم پیازها رو خلالی کردم در کنار ماهی ها ریختم آب نارنج و زعفران رو به تمام ماهی ها مالیدم و روش هم ریختم /ادویها رو هم ریختم و درب ماهی تاوه رو بستم و روی شعله کوچیک گاز با حرارت زیاد زیرش رو روشن کردم(باید هواستون به گاز و ماهیتون باشه)وقتی صدای جلز و ولزش در اومد سرش رو باز کردم دیدم با آبی که از خودش داده و روغن داره میپزه دوباره سرش رو بستم و 5 یا 6دقیقه بعد زیرو روش کردم و درش رو برای 10 دقیقه دیگه بستم.(قزل آلا خیلی زود میپزه موقع زیرو رو کردن از کفگیری استفاده کنید که از هم نپاشه)میتونید ماهی تاوه رو برگردونید ولی من چون روغنش از سوراخ خروج بخارش میریزه روی گاز اینکار نمیکنم.خلاصه این قصه رو تا زمانی که ماهی تاون مثل ماهی های عکسهای زیر بشه ادامه بدید. شاید چند بار دیگه هم نیاز به زیرو کردن داشته باشه . با پلو نوش جان کنید.ماهی ها حالت برشته داشت و خیلی لطیف و خوشمزه بود.

 

 

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392    | توسط: . .    | طبقه بندی: آشپزی و تغذیه،     |
نظرات()